Mag ik je meenemen in mijn universum? Op deze pagina plaats ik geregeld een nieuw kort verhaal. "Verboden terrein" haalde de longlist van Verhaal van de Maand. "Trots" was mijn inzending voor schrijfwedstrijd De Stem.
Alvast veel leesplezier toegewenst!


Verboden terrein

Hoewel het voorjaar zijn plaats nog niet zo lang geleden veroverde, hebben de bomen hun groene tooi, hun prille pracht weer terug. Hier en daar een scheve zuil van diffuus zonlicht dat verlangt om gefotografeerd te worden. Het is lang geleden dat Justien en Ronald samen op pad waren.

Lees meer »

Vrij zijn

Het is eind augustus, de natuur is uitgebloeid, blauwe lucht boven boerenland. Het open dakraam van de bus verdrijft de vroege warmte. De mensen in de wijk zijn terug van vakantie, ze genieten van het voorlopig laatste zomerse weekend.

Lees meer »

Trots

‘Pap?’ vroeg ik.Zijn gezicht draaide, oorlellen die niet van krimp wilden weten glansden in de winterzon. Pap, ben je trots op me?’ Sprak ik een vreemde taal? Hoorde hij me niet?

Lees meer »

Kerstboom

Zijn oudste dochter zag me als eerste en was op slag verliefd. Zo trots op me, dat ze in het tuincentrum niet meer van mijn zijde week. Betaalde liefde op het eerste gezicht.

Lees meer »